nyitólap

    

rólunk

    

Termékek

    

szolgáltatások

    

cégadatok

    

A plexiről

    

kapcsolat

    

Keresés

    
WEBSHOP

Elérhetőségünk

1031 Budapest, Aranyos u. 14.
Telefon: +36 1 340-3704
Fax: +36 1 236-0624
E-mail: info@mkiplexi.hu

Térkép

nyitva tartás

Iroda és üzlet
H-Cs 8:00-16:30
P: 8:00-15:30
Plexi vágás
H-P: 8:00-15:00

további információ

Salamon Krisztina
Email:
krisztina@mkiplexi.hu
Tel.: +36 30 694-4709

Plánk Mihály
Email:
mihaly@mkiplexi.hu
Tel.: +36 30 657-4398

Turóczi Lívia
Email:
sales@mkiplexi.hu
Tel.: +36 30 823-5203

MKI Plexi Kft.

2003-ban hárman alapítottuk a céget, kifejezetten plexiből készülő termékek gyártására.  A kezdésnél inkább a reklámiparra koncentráltunk, idővel azonban kiderült, a plexi, a plexiből készült termékek számos helyen felhasználhatóak, a gépgyártástól a belsőépítészetig, a gyógyszergyártástól a múzeumi kiállításokig, és még sorolhatnánk.

Egyedi és standard plexi termékek

Az első egy-két évben elsősorban rendelésre gyártottunk, aztán fokozatosan kialakítottuk standard, raktárról kínált termékskálánkat: plexi üzletberendezések, plexiből készült terméktartók, különböző méretű laptartók, adománygyűjtők,  prospektustartók, stb.  Az ügyféligények megismerésével folyamatosan bővítjük a kínálatot, a saját gyártású plexi termékek mellett magas minőségű kiegészítő termékeket is kínálunk: LED-eket, fröccsöntött termékeket, távtartókat stb.

Színes és víztiszta plexi lapok

A plexi termékek gyártásán kívül plexi lapok – színes és víztiszta – forgalmazásával foglalkozunk.  A plexi lapokat kívánság szerint méretre vágjuk.

Az MKI Plexi team

Ma a cég törzslétszáma közelíti a húsz főt. Fontosnak tartjuk a minőséget, ezért komoly gépparkot alakítottunk ki a plexi lapok feldolgozására.  Gépparkunknak és a felkészült munkatársainknak köszönhetően az egy darabos megrendeléseket és a nagy sorozatban gyártásokat is egyformán magas színvonalon készítjük el. Ha a feladat megköveteli, a plexit fával, fémmel, világítással is kombináljuk. Speciális kívánságok teljesítéséhez válogatott, kipróbált alvállalkozói csapat is a rendelkezésünkre áll.  Rugalmasságunkat sokan dicsérik.

A 100 %-ban magyar tulajdonú, gyártással és kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásunk szakterületén a legjobbak közé tartozik. A rugalmasság megőrzése, a szolgáltatások bővítése, a minőségi termékek gyártása iránti elkötelezettség biztosítja, hogy cégünk folyamatosan erősítse vezető státuszát a plexi termékeket gyártó cégek piacán.

Ajánlatok

Akciók, újdonságok

Kedves Ügyfeleink!

Decemberi nyitvatartás: December 1.-én, szombaton és 15.-én, szombaton 12:00 óráig nyitva tartunk.

December 22.-Január 2.-ig zárva tartunk!

Köszönjük!


Webshop:

www.plexiwebshop.hu

Távtartó honlap:

www.tablatarto-tavtarto.hu


 

Csavartakaró sapka, tükörgomb

Részletekért kattintson ide.


Újdonság: kétoldalas laptartó üvegre

Új termékünkről részletesen itt olvashat.


 


Ha különleges, egyedi ajándékot szeretne adni kedvesének vagy gyermekének nézze meg új termékünket itt.


Szeretne valami  egyedit és különlegeset a rendezvényre? Igazi hasznos és látványos különlegesség az egyedi grafikával és világítással ellátott pulpitus!


Állványos prospektustartó

Az állványos, forgatható prospektustartót a legalkalmasabb helyre állíthatja üzletében, az ügyfél kényelmesen hozzáfér az információs anyaghoz. Nem kell a falat furkálni, a prospektustartó nem foglalja a helyet az asztalon. Nézze meg kínálatunkat!

 


Távtartók

 Új FORMA a távtartó kínálatban:

Rozsdamentes távtartó

 


 

Sodronyos függesztőrendszerek kialakításához kínálunk eszközöket, sodronyokat, rögzítőket, plexi kiegészítőket stb. Klikkeljen ide és tekintse meg kínálatunkat!Tekintse meg GALÉRIÁNKAT!

A Galériában egyedi rendelésre készített termékeinket találja. Merítsen ötleteket az anyag, és formaválasztékból!

plexi lemez • display • reklámtábla • üzletberendezés • szórólaptartó • laptartó • világító reklámtábla • élvilágító tábla • megállító tábla • cégtábla • világító tábla
Minden jog fenntartva! © 2008 MkiPlexi Kft.
A honlapon található képek és szövegek az MKI Plexi Kft. tulajdonát képezik. Azok engedély nélküli felhasználása (másolása) illegális, és jogi következményekkel jár.
oldaltérkép | kapcsolat