nyitólap

    

rólunk

    

Termékek

    

szolgáltatások

    

cégadatok

    

A plexiről

    

kapcsolat

    

Keresés

    
WEBSHOP

Elérhetőségünk

1031 Budapest, Aranyos u. 14.
Telefon: +36 1 340-3704
Fax: +36 1 236-0624
E-mail: info@mkiplexi.hu

Térkép

nyitva tartás

Iroda és üzlet
H-Cs 8:00-16:30
P: 8:00-15:30
Plexi vágás
H-P: 8:00-15:00

további információ

Salamon Krisztina
Email:
krisztina@mkiplexi.hu
Tel.: +36 30 694-4709

Plánk Mihály
Email:
mihaly@mkiplexi.hu
Tel.: +36 30 657-4398

Turóczi Lívia
Email:
sales@mkiplexi.hu
Tel.: +36 30 823-5203

Egyedi gyártás, lézergravírozás, lézervágás,plexi táblák, plexi esztergálás..

és még számos szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe ezen az oldalon. Kész termékeinket a Termékeink oldalakon találja. Üzletberendezési ajánlataink között egy-egy tevékenységi területre ajánlunk termékskálát. A Méretre vágott plexi lapok oldalon válogathat a plexi táblák között vastagság és szín szerint. Figyelmében ajánljuk a Plexi outlet-et, ahol rendszeresen változó árúkészletet talál kedvező áron.

Ügyfeleink megbízását teljes körűen ellátjuk a gyártástól a szállításig, az esetleges szerelési kívánságokra is igyekszünk megoldást találni. Ha a feladat megköveteli, a plexit fával, fémmel, világítással  is kombináljuk. A termék grafikázását (nyomás, szita, tampon, matrica) is megoldjuk, standard és egyedi gyártású termékeknél egyaránt.

Olyan komplex feladatokat is ránk bízhat, melyek kivitelezéséhez több szakma (pl. villanyszerelő, esztergályos, nyomdász stb) képviselőinek együttes munkálkodása szükséges. Önnek elegendő velünk felvenni a kapcsolatot, a további szakembereket mi vonjuk be a projekt megvalósításába.

Egyedi gyártás

Amely terméket nem találja meg standard termékeink között (méret, forma, szín eltérés miatt), azt legyártjuk Önnek: gépfedelek, egyedi üzletberendezések, prospektustartók, pulpitusok, dekorációk, belsőépítészeti megoldások, kirakati kellékek, múzeumi tárlók, világító reklámtáblák, laptartók , display-ek…  Egyedi megrendelésre készült gyártmányainkat megtekintheti a Galériában.
 
Tervezés- mintadarab készítés: vagy Öntől kapjuk meg a terveket, vagy az Ön elképzelése alapján mi készítjük el azokat. A terv a termék bonyolultságától függően lehet egyszerű skicc , vagy bonyolult műszaki terv is. A formátum lehet papír, vagy elektronikus forma, megint csak a terméktől függően.  Ha mi készítjük a terveket, annak esetleges költségeit a többi költséggel együtt megbeszéljük Önnel. Ha lehetséges és szükséges, illetve a költségekbe belefér, mintadarabot készítünk, különösen igaz ez a nagyobb szériák esetén. 

Saját gyártású kész termékek

Kész termékeink teljes kínálatát megtalálja honlapunkon. Plexi termékeink között megtalálja az üzletberendezéshez szükséges termékeket, kirakati kellékeket, pulpitusokat, prospektustartókat, cégtáblákat, árukiemelőket laptartókat stb. A termékek döntő többségét raktárról kínáljuk, vagy rövid időn belül után gyártjuk.   

Plexi lapok kereskedelme

Színes, opál, viztiszta plexitáblákat kínálunk. Színeket, méretek, vastagságok, árakat itt talál.  Víztiszta és néhány opál/félopál plexiből bármilyen méretben vásárolhat.

Méretre vágás

A derékszögű méretre vágás lapszabásszal vagy lézerrel lehetséges, a mérettől és az igényektől függően.  A lézeres vágás árát árajánlatban adjuk meg, a lapszabászos vágás árát itt találja.

Bérlés 

Kétféle pulpitust kínálunk bérlésre, házhoz szállítással együtt.  A bérlés és a szállítás költségeiről itt talál információt.

Plexi lézervágás, lézergravírozás

Nagyteljesítményű, nagyméretű lézergépünkre vállaljuk bonyolult formák kivágását, és/vagy gravírozást. Anyagok: plexi, fa, papír, bőr. A lézergravírozás árát itt találja. A lézervágásnál  árakat a konkrét munkára mondunk, a sokféle variációs lehetőség miatt.
 
Lehetséges kész és félkész termékek:  furatokat igénylő termékek készítése, modellek, sablonok, díszítő minták, díjak, reklámtáblák, tányértartók  intarziák, kontúrmarások, díjak, kulcstartók, betűk, számok, alakos formák, játékfigurák, óralapok, stb

Vágás anyagvastagság: 0,5mm-25mm-ig

Marás

Plexi megmunkálás keretében, CNC felsőmaróval végezzük.  A lézeres vágásra alkalmatlan anyagok (PVC, sztirol, polikarbonát,  műanyag lemezek, Dibond, ibond, reynobond lemezek stb.) kontúrmarása, formára vágása. A szolgáltatás díja függ az anyagtól, anyagvastagságtól, darabszámtól, formától.

Ragasztás

Legtöbb termékünket ragasztással és élhajlítással állítjuk elő. A plexi ragasztásához a termék rendeltetése szerint különféle ragasztókat és technológiákat alkalmazunk.  A precíz ragasztás 100%-ban biztonságos rögzítést jelent.  Természetesen egyéb rögzítést is alkalmazunk, különösen vastagabb anyagok, vagy plexi és más anyag egymáshoz illesztésénél.
 
Lehetséges kész és félkész termékek:  sablonok, gépfedelek, plexi dobozok, prospektustartók,  display-ek, múzeumi tárlók…

Élhajlítás

Különböző méretű élhajlító géppel dolgozunk.  Az élhajlítás számos tárgy kialakítására ad lehetőséget, a ragasztással kombinálva a gyakorlatilag – figyelembe véve az alapanyag, a plexi tábla adottságait -  a  nagy rádiuszú formák kivételével  bármilyen tárgy elkészíthető. 
Maximális rádiusz: 80mm

Lehetséges kész és félkész termékek:  laptartók, kirakati lépcső, terméktartó, árcímketartó, sinek, stb

Élmegmunkálás

Citlingelés, marás (fózolás, falc, gömbölyítés), csiszolás, polírozás. Árakat a konkrét munkára mondunk, a sokféle variációs lehetőség miatt.

Polírozás vagy lézeres vágás:  ha a plexi lap felhasználása megköveteli a tükörsima széleket, akkor azt vagy polírozni kell, vagy a lapot lézerrel kell kivágni. A választást az anyagvastagság, méret és a felhasználás egyaránt befolyásolja. A döntésben kollégáink segítenek Önnek.

Formavágás

Lézerrel vagy CNC-vel végezzük, az árakat egyedi ajánlatban adjuk meg.

Szállítás

Kívánságára a megrendelt árút házhoz szállítjuk, akár több címre is. A szállításban kipróbált futár partnerünk van segítségünkre. A szállítás költségeiről információt itt talál.

Helyszíni felmérés, szerelés

Érdeklődjön kollégáinktól.

 

Ajánlatok

Akciók, újdonságok

 

Webshop:

www.plexiwebshop.hu

Távtartó honlap:

www.tablatarto-tavtarto.hu

Ipari honlap:

www.ipariplexi.hu


 

Csavartakaró sapka, tükörgomb

Részletekért kattintson ide.


Újdonság: kétoldalas laptartó üvegre

Új termékünkről részletesen itt olvashat.


 


Ha különleges, egyedi ajándékot szeretne adni kedvesének vagy gyermekének nézze meg új termékünket itt.


Szeretne valami  egyedit és különlegeset a rendezvényre? Igazi hasznos és látványos különlegesség az egyedi grafikával és világítással ellátott pulpitus!


Állványos prospektustartó

Az állványos, forgatható prospektustartót a legalkalmasabb helyre állíthatja üzletében, az ügyfél kényelmesen hozzáfér az információs anyaghoz. Nem kell a falat furkálni, a prospektustartó nem foglalja a helyet az asztalon. Nézze meg kínálatunkat!

 


Távtartók

 Új FORMA a távtartó kínálatban:

Rozsdamentes távtartó

 


 

Sodronyos függesztőrendszerek kialakításához kínálunk eszközöket, sodronyokat, rögzítőket, plexi kiegészítőket stb. Klikkeljen ide és tekintse meg kínálatunkat!Tekintse meg GALÉRIÁNKAT!

A Galériában egyedi rendelésre készített termékeinket találja. Merítsen ötleteket az anyag, és formaválasztékból!

plexi lemez • display • reklámtábla • üzletberendezés • szórólaptartó • laptartó • világító reklámtábla • élvilágító tábla • megállító tábla • cégtábla • világító tábla
Minden jog fenntartva! © 2008 MkiPlexi Kft.
A honlapon található képek és szövegek az MKI Plexi Kft. tulajdonát képezik. Azok engedély nélküli felhasználása (másolása) illegális, és jogi következményekkel jár.
oldaltérkép | kapcsolat